ny topkjøpt i England 


  1 kommentarer på "ny top"

Postet av: Lene
Halla!!!! Jeg må bare fortellle deg at dennne bloggen er til drit stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de kuleste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være grei å dele den på bloggen??? ;-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du oppdaterer drit masse fremover!!
04.10.2013, 11:18
URL: http://waa.ai/8RX
Postet av: Helen
Heisan!!!!! Førsst av alt må jeg si at siden din er til veldig veldig veldig stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være vennlig å dele den på bloggen? ;P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger drit masse fremover!
05.10.2013, 01:11
URL: http://dft.ba/-vinnkonkurranse
Postet av: Christiane
Hei!! Jeg må bare starte med fortellle deg at dennne bloggen er til kjempe masse inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp deltok i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger drit masse fremover!
05.10.2013, 12:11
URL: http://dft.ba/-vinnkonkurranse
Postet av: Kristine
Heisann!!!!! Jeg må bare fortellle deg at blogggen din er til utrolig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen?? ;-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du blogger enormt ofte fremover!!!
05.10.2013, 23:00
URL: http://dft.ba/-vinnkonkurranse
Postet av: Ann
Halla!! Jeg er nesten blitt fast leser blogggen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen bra grunn til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det før. Fordi denne blogggen er skikkelig god, og du fortjener å få all ros du kan få for denne bloggen!!! Dette er faktisk en av de godeste blogggene på Blogg etter min mening og den er dønn sannferdig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lese denne bloggen og jeg skulle av og til ønske at det var min side!!!! Hehe!!! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å blogge fordi jeg fikk så mange drit slemme kommentarer fra frekke folk. Om du får frekke kommentarer fra drit stygge folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de slemme. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkurranse som komentarlink jeg akkurat har prøvd meg på. Det er sånn at du kan vine en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er veldig koselig å delta på synes jeg, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et skolelotteri. Det var veldig koselig. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkuransen. Keep bloggin!
06.10.2013, 10:43
URL: http://zurf.no/konkurranse
Postet av: Anne-Marie
Hei!!!!!! Hvordan går det? Først av alt at denne siden er den beste siden på hele blogg, hundre prosent ærlig! Jeg beklager at jeg ike har kommentert de andre gangene jeg har vært her men nokken gungar så er jeg bare litegrann lat å så dropper man det. Etter min mening er det nemlig helt vilt menge dumme sender inn komenterer. Jeg har flere ganger nemlig selv dume kommentarer da når jeg hadde blogg. Det var dypt opprørende. Jeg håpper inderlig at du ikke får noen uhøflige komenterer og at du får hundre ganger flere motiverende kommentarer. Nå når jeg ikke lenger har side tennkte jeg at jeg skulle poste en lenke til ein konkurranse som jeg nettopp har meldt meg påsignert opp påblitt med pådeltatt på. Premien er et gavekort. Jeg håper veldig mye at jeg vinner, men lykken med med meg så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært utrolig hyggelig om du deltok!
10.10.2013, 02:28
URL: http://zurf.no/gavekort

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei, jeg heter Olga og bor i bergen. Jeg blogger om hverdagen min, som innholder alt fra mote til skole. Har du spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar, eller å sende en mail.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Olga@stausberg.com

Design laget av Julie Viktoria

hits