nytt bloggdomene!


Spennende nyheter! Jeg har blogget hos blogg.no i over et år nå, og føler for å ta bloggen et hakk høyere. Jeg blogger nå for Femelle. Følger selv mange flogger der, og håper dere også vil fortsette å lese min blogg hos dem. Jeg er takknemmelig for alt jeg har opplevd her på blogg.no og for de 600 snille kommentarene deres i løpet av året. Trist at dette er det siste innlegget her. Stor klem til mine fine lesere. <3

Følg meg videre HER. Follow my new blog HERE. 


  4 kommentarer på "nytt bloggdomene!"

Postet av: wa2wo.blogg.no
Gratulerer! Spennende!:D
29.10.2013, 17:23
URL: http://www.wa2wo.blogg.no
Postet av: svta
Oj så kult! gratulerer!
29.10.2013, 18:08
URL: http://svta.blogg.no
Postet av: Ingrid
God dag! Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som styrer denne bloggen. Kan dere sende meg en mail med prisene for sponset artikkel på denne bloggen? Min mail er ingrid snabel-a casinotopplisten.com Takk på forhånd!
13.11.2013, 12:25
Postet av: Rakel Campos (@LovelyStyleBlog)
nice pics!
18.02.2014, 17:48
URL: http://alovelystyle.blogspot.com.es
Postet av: Veronica
Takk :) Kjøpte mange forskjellige i en pakke på flashtat.com ? kom i posten etter halvannen uke ca! Check ut FLASHTATTOS på Instagram. Samme nettbutikk!
17.08.2014, 15:01
URL: http://verozitas.femelle.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei, jeg heter Olga og bor i bergen. Jeg blogger om hverdagen min, som innholder alt fra mote til skole. Har du spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar, eller å sende en mail.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Olga@stausberg.com

Design laget av Julie Viktoria

hits