Italy part two

er du klar for masse stemningsbilder? 


sopputstilling, veldig interessant, mot alle odds


alle som kjenner meg vet at jeg elsker allér! drømmehuset skal(!) ha en sånn. Dette var forresten oppkjørselen til det ene hotellet. 


nå som vi snakker om drømmehus, se på dette!! må ha terasse, blomster og utsikt, samt være gammelt, litt sånn som dette.


det er noe ved dette bildet som jeg elsker, det representerer liksom (skrev jeg nettop liksom?!) stemningen som var i bilen da vi kjørte fra sted til sted.


jeg bare elsket det stedet. masse vind i håret sol, god stemning og mat. veldig overeksponert bilde som er tatt av lillesøster (kameraet stod som alltid i manuell da hun tok bilder, og dermed var det flaks at man kunne se noe uansett, haha, stakkars.) Likevell får jeg en spesiell stemning/flashback av det. 

my mama som poser på toppen av tårnet, haha, neida. Dro opp på det skjeve tårnet med mamma og lillesøster, det var koselig! (og ganske dyr 18? for én person?!)


når vi først snakker som solen, nei vent, tårnet. (dårlige forsøk på å være morsom... heheh)


det siste hotellet vårt.

vil du se mer?

a day on the beach


(kreativ måte å tørke klærene på)

(fine fine lillesøster)

Denne dagen er en av de fineste dagene i mitt liv. dagen begynte med regn og jeg endte opp med å bade i sjøen i undertøyet, det var såå fristende! Dessuten var mamma kilometer utenfor stranden og jeg tenkte bare "hva faen skjer"  så da bare hoppet jeg ut av kjolen min og svømte ut til hun, haha.. Da jeg kom frem lo hun bare og fortalte meg at man kunne stå der.. Vannet var så lavt, følte meg litt dum da, mildt sagt. Men er uansett glad for at jeg gjorde det, elsker å gjøre spontane ting. Hva syns dere om bildene?


 

England, better than imaginedSom jeg savner gjestfamilien min! Livet var rett og slett enklere på den andre siden av havet. Nå gleder jeg meg bare til å dra igjen. 

min sommer, del 2


jeg har vært på Tysklands desidert største hestekonkuranse. jeg fikk sett utellige med flinke ryttere og tatt masse bilder.


jeg har vært i Oxford med alle de fantasiske folkene, og jeg opplevde en av sommernes fineste dager der. 


vi kjørte rundt i Tyskland, og vi så mange fantastiske byer som jeg aldri hadde hørt om.


møtte bestevennen min igjen for første gang på et halvt år, og bodde hos hennes søte familie i over en uke. 

 

 her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits