hva vil DU lese mer av?de to aller fineste
lunch at home
høst


I dag er siste gang jeg går ut uten jakke! som konsekvens av det ligger jeg i sengen med vondt i halsen nå.. Blå himmel på vei til skolen, regn og regnbue på vei tilbake. Kan vel legge fra meg solbrillene nå også.. Syns høst er deprimerende men samtidig veldig koselig. åå, som jeg begynner å glede meg til jul nå! 
Er høsten kommet hos deg også?
 

unseen 

a bloggers lunch

Det har vært så fint vær i Bergen! Satt forleden dag ute i bakgården mens jeg blogget, det var koselig. Gode drinker gjør alt bedre. 

den fineste gaven
to sommerafavoritter


hvit skjorte med enkle smykker, og mine gode, gamle, slitte rosa vans. 

the unserious blogger


 Endelig på vei til Tysklaand! Har vært flink og laget klar masse innlegg som Maja skal poste, så fortsett å les dere flinke. God sommer babes 

bloglovin

Følg meg gjerne på bloglovin HER 
 

 

siste dag i første klasse, for siste gangDa er jeg (for andre og siste gang) ferdig med første klasse. Jeg er såå fornøyd med hvordan klassemiljøet har utviklet seg, og ikke minst med karakterene mine. Så nå er det ingen som kan stoppe meg! Let life begin. 

 

i morgen skjer det!

SNART ER DET SOMMERFERIE!! bare en dag med skole igjen, så er jeg free! 

dagen i dag
Kreativ overskrift? nei. Dagen har jeg brukt på å rydde her hjemme, fikset bloggdesignet og ellers har jeg jobbet. Skal poste masseeee gøye innlegg i løpet av de neste dagene, og gjøre designet ferdig. Snakkes babes! 

vogue n shorts

frokost i solen

 

I skrivende stund sitter jeg i vinduskarmen på rommet mitt, noe jeg aldri har gjort før. Ubeskrivelig deilig med solen i ansiktet, og mat ved siden. Som alle bloggere slenger jeg ved noen bilder av maten. 
Så ikke den god ut? 


flinke bloggpiken

I dag har jeg tatt tatt bilder av to antrekk (!) så det blir bra blogging fremover! Takk til mine kjære jenter, Flora og Teresa som stilte opp som fotografer. 

I min veske 

 

 her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits