19 ting om Olga

1. Olga er en veldig kreativ person med mange originale ideer, noe kanskje ikke alle vet!

2. Hun er veldig glad i alt som har med mote å gjøre, og har en unik klesstil.

3. Når Olga først er i dårlig humør så bør du egentlig bare holde kjeft (med mindre du vil havne i en svær diskusjon uten noen som helst mening).

4. Det at denne ": )" dukker opp når Olga snakker til deg, er ikke et godt tegn. 

5. Olga kan være jævlig hyper og irriterende til tider, men så er jo hun en søtnos også <33333333

6. Olga tør ikke synge foran meg... men danseskillsene sine, derimot, elsker hun å dele.

7. Hun er (litt) fjortiss iblant.


8. Når vi snakker om sånn halvveis seriøse ting og jeg må le, så tør jeg ikke vise det for da blir hun bare sur på meg (siden hun tror jeg ler av henne). 

9. Olga er den beste til å kommandere folk, men så lar jo hun meg utnytte henne litt av og til også (før det går opp for henne selv).

10. Olga er veldig flink til å presentere ting foran mange folk og snakke generelt.

11. Aldri avlys en avtale med henne, da ender det ikke godt.

12. Olga har dårlig hørsel, hun skriker(!!!) noe jævlig på overnattinger, selv rett før vi skal legge oss. 

13. Når Olga skal være formell så sier hun "dere og ikke" i stedet for "dokkar og ikkje" haha. 

14. Olga legger alltid bare ut bilder der jeg ser jævlig ut, mens hun er superpen (selvfølgelig).

15. Olga er veldig kosete <3

16. Likevel har hun et skummelt bitchblikk..17. Olga er en veldig åpen og imøtekommende jente som det er lett å snakke med.

18. Hun skrev nettopp "SVAR MEG HELVETES HORE" siden jeg ikke svarte pga var opptatt med å skrive dette. Olga i et nøtteskall........

19. Men så er jo Olga også ganske pus da. For å være litt klisjé kan jeg si at hun er en fantastisk venn <3

- Flora

Konkuranse: bli linket på min blogg!

 
Vi bloggere blogger for at bloggen skal bli lest, eller hva?  Alt du trenger å gjøre for å kunne være med er å finne din høstfavoritt på SHEINSIDE. Kanskje du er den som blir linket til på slutten mine neste 5. innlegg? Vinneren kontaktes via melding på blogg.no. 

1. Fin din høstfavoritt på SHEINSIDE (mine favoritter finner du HER)
2. Kommenter at du er med og legg igjen en link
3. Vinneren trekkes snart! #konkurranse 

sterkt tilbakeJeg har virkelig trengt en ferie, og har vært i Italia i nærmere en uke. As simple as that, kommer ikke med noe dårlig unskyldning, hehe. Jeg har over 400 nye bilder, og masse gøye nyheter. Dere kan forvente masse bra blogging! Jeg gleder meg også til å komme i gang med trening igjen og håper at jeg kan gjøre en skikkelig insats når det kommer til trening og skole frem mot jul. Så. gled dere! 

høstantrekkTakk til Maja for bilder <3

min sommer


jeg har hatt en fantastsik tid med familien min i Tyskaland, over ser du hytten. 


kost meg masse på verdens fineste takterasse!


Dessuten har jeg feiret den fineste festen i mitt liv hittil, nemmelig gullbryllupet til bestemor og bestefar, pluss bestefars 80 års dag. Kommer til å huske den dagen for resten av livet. 


dro på min første språkreise noen gang, men garantert ikk den siste. jeg var så heldig og fikk bo hos verdens skjønneste famile!


jeg møtte mangen nye, og fantastiske folk, og koste meg masse med min "gamle" venn Maja. Vi opplevde mange nydelige ting i England. 


jeg har fått sett ting som jeg ikke visste eksisterte


ikke minst er jeg takknemmelig for noen uforglemmelige øyenblikk!
 

favoritt antrekk? 

Hadde helt glemt hvor lang tid det tar å lage en collage i Photoshop! Uansett, min favoritt er nok nummer 14. Hvilken er din? 

just a small one, grandma

,

innkjøp
5 ting om Olga

 

Dette innlegget er skrevet av en av Olga sine beste venner, Maja. 

1. Olga leser mye. Jeg blir like sjokkert hver gang jeg besøker rommet hennes som er fylt av bøker. Jeg har til og med fått låne to stykker, og jeg er sikker på at hun ikke hadde lagt merke til om ikke hadde levert de tilbake...

 

2. Olga er flink til å holde foredrag. Jeg husker fortsatt den gangen i tiende klasse da hun hadde en presentasjon om en novelle. Jeg ble SÅ imponert, men også veldig sjalu nettopp fordi hun var helt avslappet der hun stod foran alle i klassen og reflekterte. 

3. Olga er også utrolig kreativ. Det henger mange bilder og andre ting på veggene hennes, alt fra sitater og lister til malerier. 

4. Olga liker å være sjef. Det er nemlig hun som har kontroll over facebook-gruppen vår, og hun nyter hvert sekund. Det er hun som får bestemme bakgrunnsbilde, og hun velger alltid de styggeste. Men hun er flink til å være sjef!5. Olga er en god venn. Selv om jeg av og til har lyst til å mose henne, kan jeg ikke nekte for at hun er god venn. Jeg er veldig takknemlig og glad for at vi er venner. Vi støtter hverandre og ler utrolig mye sammen. Jeg er for eksempel veldig glad for at hun ikke begynte å snakke om eksamen da jeg fikk en karakter jeg ikke ble fornøyd med. Det var også lett å bli kjent med henne, og jeg er sikker på at jeg ikke ville vært den samme personen jeg er i dag uten henne som venn. 

Olga er en fantastisk person, alle som kjenner henne er heldig! ♥

hjelp meg med designet?

 

Hei dere! som dere sikkert ser har jeg ordnet frem og tilbake på designet. Er ikke fornøyd med det i det heletatt, og det gjør meg såå umotivert til bloggingen. Så spørsmålet er, vet dere om en fin enkelt og klassisk gratis design et sted? I så fall, skrik ut!

min lille skoleboble

Livet kan oppsumeres med bildet over, det vil si SKOLEARBEID. ingenting ønskes mer en ferie, varme og gode drinker. (gode karakterer forventes uansett etter så hard jobbing, hehe)

siste instagram oppdateringermy little photographersavner fortsatt gullet mitt, hver dagportofolio

Holder på å jobbe med et portofolio med mine neste bilder. Noen som vil se? 

blomsterpiken
Sniktitt

siste dag i sola

I morgen skal vi endelig til Portugal igjen! Tre eller fire år siden vi var i Lisboa sist,og alle gleder seg enormt. Før hadde vi en "tradisjon" og dro hver påske, men så skjedde det noe rart, som jeg ikke helt vet hva er, hehe. Skal i alle fall ta med meg speilrefleksen på tur for første gang, så det blir spennende. etter feien er jeg sterkt tilbake, med masse bloggkjøtt. Da blir det oppdatering på trening, skole og fra ferien ;) Så vi snakkes om noen strakser
Btw, til dere som lurer på overskriften, så er det meldt regn i Portugal, yippi. Spesielt gøy når det er sol her hjemme.

dette skal bli * bra

Dette skal bli en jævlig tøff uke. Det er bare en uke igjen til ferien, og jeg skal gjøre alt skikkelig og gjennomført. Jeg vil virkelig føle at jeg fortjener de få dagene jeg har fri. Dessuten skal jeg ha et helvettes strengt kosthold. Ønsk meg lykke tilher kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits